Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

1η Δεκεμβρίου

Νιώθω τυχερός που έμαθα από τις πρώτες μου φορές να κάνω σεξ με προφυλακτικό. Νιώθω τυχερός που ο πατέρας μου, μου είχε πει να παίρνω πάντα προφυλάξεις.

Προβληματίζομαι που η πλειοψηφία των str8 ζευγαριών που ξέρω κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό. Δεν τους νοιάζει τίποτα. Είναι αναίσθητοι. Καμία σκέψη για εγκυμοσύνες, πόσο μάλλον για μολύνσεις. Μια φίλη μου έχει κολλήσει 2 φορές κάποια μόλυνση αλλά εξακολουθεί να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό. Νιώθω ότι ο κόσμος είναι ηλίθιος. Άλλη φίλη μου αναγκάζει το γκόμενό της να τελειώνει έξω επειδή δε θέλει να βάλει προφυλακτικό. Όταν αυτός της είπε πως δε μπορεί να τον παίζει για να τελειώσει, τότε αποφάσισαν να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό και να το βάζει για να τελειώνει μέσα της.

Οι gay γνωστοί μου είναι ίσως σε καλύτερη μοίρα. Επειδή περιορίζονται στα γνωστά games. Παρόλα αυτά ξέρω περιπτώσεις που gay έκαναν σεξ χωρίς προφυλακτικό, επειδή κάποιος από τους δύο το ζήτησε ή πάνω στην καύλα το ξέχασε ή απλά δεν υπήρχε εύκαιρο εκείνη τη στιγμή.

Προσωπικά φοβάμαι κάθε φορά στην οποιαδήποτε επαφή και στενοχωριέμαι που υπάρχει κόσμος που μου έχει ζητήσει χωρίς προφυλακτικό. Κάποιους τους έδιωξα αλλά κυκλοφορούν εκεί έξω. Δυστυχώς κάποιοι πιστεύουν πως το AIDS και ο ιός HIV δε μας αφορούν όλους αλλά κάνουν λάθος. Κάποιος μου είχε πει : "Σιγά πως κάνεις έτσι, πλέον, είναι απλά χρόνια ασθένεια". Και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τόσος πολύς ηλίθιος κόσμος εκεί έξω...

23 σχόλια:

Κώστας είπε...

Έτσι είναι, εγώ έχω γνωστό μου, ο οποίος ήθελε να πάρει κάποιον χωρίς προφυλακτικό και για να τον πείσει να μην βάλει, του είπε ότι είναι παρθένος... (ενώ έχει πάει με διψήφιο αριθμό...).

mahler76 είπε...

αυτό που με ανησυχεί είναι ότι οι προσπάθειες που γίνονται κατά του κοινωνικού αποκλεισμού των οροθετικών και η όποια πρόοδος της ιατρικής, έχουν συμβάλει ως ένα βαθμό στην στρεβλή αντίληψη πως το AIDS δεν είναι πάρα μία ασθένεια όπως όλες οι άλλες και έτσι όλο και περισσότερος κόσμος έχει το θράσος να ζητάει σέξ χωρίς προφυλακτικό.

b|a|s|n\i/a είπε...

ατέλειωτες οι συζητήσεις! μου μοιάζει παράλογο να υπάρχουν άτομα που νομίζουν ότι δεν τους αφορά.
και δυστυχώς υπάρχουν.

τα ντούρεξ παλαιότερα ήταν δυσκολοφόρετα;

Giannis Kafatos είπε...

δυστυχώς οι ηλίθιοι στην περίπτωση αυτή είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και για την πάρτη τους και για τους άλλους!!!
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

stella είπε...

ολοι εχουμε κανει τουλαχιστο μια φορα σεξ χωρις!
απλα ειμαστε πολλες φορες βλακες και παρτακιδες.
Παντος για να πω και μια αληθεια εχω κανει στοματικο με προφυλακτικο που ειχε επιβραδυντικο και μετα ημουν λες και βγηκα απο οδοντιατρο.
Μουδιασμα στην γλωσσα για ωρες λεμεεεεε!

G Spot Unveiled© είπε...

Kalo minaaaaaa latremene!

Simera einai mia mera pou prepei na kanei autous pou den exoun myalo,na valoun kai autous pou exoun idi (?!) na valoun perissotero (myalo :P)

Pragmatika mou dimiourgeitai tromeri sygxisi otan akouw pws Simera symvainoun pragmata opws auto pou anefere o agapitos Kwstas...ti na peis.

Opws katalavaineis profylaktikouli mou (paroti molis gyrisa apo londino) sto dromo apo kai pros ti sxoli mou, kathws kai se ola ta endiamesa (sxoliases? :PP) imoun ena live statement afou eixa valei to red ribbon kai se tsanta kai se mplouza kai se mpoufan :P kai opoios koitage,gnwstos kai mi, ton symvouleva na se foraei (me to gnwsto epitaktiko mou yfos :P)
kala den ekana?? :PP

polla filia darling.Kalo minaaa (kai pali) !!

Ανώνυμος είπε...

παντα σεξ με προφυ΄λαξεις

www.arelis.gr\
περιεχει ερωτονομικον
με τις πιο τολμηρες gay φαντασιωσεις
ακαταλληλο για ανηλικους

tovenito είπε...

το χειρότερο είναι ότι στα γνωστά σάιτ υπάρχουν και μερικοί που το δηλώνουν ευθαρσώς ότι δεν κάνουν σεξ με προφυλάξεις..
ω, τι κόσμος μπαμπά

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα με βρισκεις απολυτα συμφωνο....και δεν ξερω αν πρεπει να τσαντιστω η να λυπηθω οταν ακουω ατομα της ηλικιας μου να λενε οτι δεν χρισιμοποιουν προφυλακτικο στο πρωκτικο sex και οχι μονο...δεν μπορω να δεκτω οτι καποιος θα δεχτει να κανει πρωκτικο χωρις να εχει βαλει ο αλλος προφυλακτικο!!!!και πραγματικα οσες φορες μου εχουν ζητησει να το κανουμε χωρισ προφυλαξεις απλα σηκωθηκα και εφυγα....νομιζω οτι απο ενα σημειο και μετα ο καθενας απο μας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του...γιαυτο λοιπον ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ....ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!!!!

PN είπε...

Ωωωω ναι...υπάρχουν κάργα οι μαλάκες εκεί έξω. Μην το ψάχνεις!!! Δεν καταλαβαίνω και εγώ ειλικρινά πως έχει περάσει αυτή η λογική της χρόνιας ασθένειας!!! Είναι απαράδεκτο!!!

Elementstv είπε...

Οτι υπαρχουν μαλακες υπαρχουν.Αν ομως εσυ προσεχεις,τιποτα δν θα σου συμβει.
@Στελλα:Μα βρε συ Στελλα μου,στοματικο με προφυλακτικο δεν γινεται ασε που οι πιθανοτητες να κολλησεις ειναι σχεδον μηδαμινες.Αλλα και μηδαμινες να μην ηταν δεν ξερω αν θα επαιρνα προφυλαξεις ,για το στοματικο παντα.

George Tsitiridis είπε...

Αυτο ακριβώς πιστεύω οτι ειναι το πρόβλημα..με το aids
τι σε κάνει να μην φορέσεις προφυλακτικό.
Ξέρουμε οτι πρέπει αλλά πως θα καταφέρουμε να τους πείσουμε όλους.
Ενα άλλο μεγάλο πρόβλημα ειναι η άγνοια για το μετά..
τι γίνετε αν κάποιος κολλήσει
η άν κολλήσει ενας φίλος?

Τομ Σόγιερ είπε...

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο κόσμος, αλλά θεωρώ αυτονόητο το να βάζεις πάντα προφυλακτικό. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ μα ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό και ελπίζω στο μέλλον η καύλα μου και το μυαλό μου να μη με αφήσουν ποτέ να κάνω σεξ χωρίς.
Ίσως μόνο αν είχα μια σχέση από 1 χρόνο και πάνω.

Όσο για το στοματικό τώρα... αν το κάνεις με προφυλακτικό η αλήθεια είναι πως είναι εντελώς μαλακία η αίσθηση. Αλλά elementstv, δυστυχώς τις πιθανότητες μετάδωσης, δεν τις λες και μηδαμινές...

Άλλη μια αλήθεια είναι πως οι στρ8 έχουν χάσει εντελώς τον έλεγχο. Γαμιούνται αβέρτα κάθε μέρα με διαφορετικό άτομο και προφυλακτικό μια στις δέκα θα φορέσουν τα μαλακισμένα..... (ωραίες φίλες έχεις...)

Μην ξεχάσεις να μπεις εδώ marvel-figurines.blogspot.com και να ψηφίσεις την Firestar. Και σεις οι άλλοι, τί κοιτάτε...! Άντε!

Λοιπόν, καλά τα είπα, την διαφήμηση την έκανα, άντε μάκια!

g for george είπε...

Yep, there is.

ProFyLaKtiKo είπε...

δε θα σας απαντήσω χωριστά μιας και η ανάρτηση είχε περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, αν και μάλλον το ερώτημα των ημερών είναι αν θα κάναμε σχέση με έναν οροθετικό.. προσωπικά ακόμη το σκέφτομαι..

cobden είπε...

@mahler76 said
"...έχουν συμβάλει ως ένα βαθμό στην στρεβλή αντίληψη πως το AIDS δεν είναι πάρα μία ασθένεια όπως όλες οι άλλες..."

@VK in Athens said
"Δεν καταλαβαίνω και εγώ ειλικρινά πως έχει περάσει αυτή η λογική της χρόνιας ασθένειας!!! Είναι απαράδεκτο!!!"

Η...στρεβλή λογική πως το HIV είναι μια χρόνια ασθένεια έχει περάσει, απλά επειδή είναι η... πραγματικότητα:

"The study found a person now diagnosed at 20 years old could expect to live for another 49 years." (http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7523212.stm)

Καλό είναι να προσέχουμε και το να κολλήσεις μια χρόνια ασθένεια σαν το H.I.V. δεν είναι καθόλου μικρό πρόβλημα, αλλά η τρομολαγνεία και η παραπληροφόρηση δε βοηθούν σε τίποτε...

ProFyLaKtiKo είπε...

@cobden : φαντάζομαι τα παιδιά, όπως και εγώ στο ποστ, δεν αντιλέγουν στην πρόταση αυτή, απλά δεν μπορείς να την προτάσεις σαν δικαιολογία για το ότι δεν χρειάζεται να είμαστε εξίσου προσεκτικοί με το να μην ήταν

cobden είπε...

Φυσικά και δεν την προτάσσω σαν δικαιολογία για να μην είμαστε προσεκτικοί. Με εκνευρίζει όμως η νοοτροπία πως πρέπει να παρουσιάζουμε τα πράγματα χειρότερα απ'οτι είναι,λες και απευθυνόμαστε σε παιδάκια, που πρέπει να βρίσκονται σε μια κατάσταση συνεχούς πανικού και φόβου, για να μην εφησυχάζουν και παρασυρθούν σε κάτι unsafe. Σε ενήλικους πολίτες απευθυνόμαστε. Ο καθένας δικαιουται να γνωρίζει ποιά είναι πραγματικά η κατάσταση και από εκεί και πέρα είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

ProFyLaKtiKo είπε...

@cobden : δεκτόν. και κάπου εδώ ανοίγει και η παραφιλολογία που έχω διαβάσει ότι και καλά έχει βρεθεί εμβόλιο για το AIDS κλπ αλλά οι φαρμακευτικές δε θέλουν να βγει γιατί τότε δε θα πουλάνε με το σκεπτικό της χρόνιας ασθένειας.. αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα

cobden είπε...

Όλες αυτές οι θεωρείες δε θα έλεγα πως με πείθουν, και μάλλον για θεωρίες συνωμοσίας μου κάνουν . Ούτε πιστεύω πως δεν υπάρχει hiv κτλ.Αν θες ρίξε μια ματιά, σε μια σχετική κουβέντα που έχουμε στο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ (http://gaynewsingreek.blogspot.com/2008/12/hiv.html)

PN είπε...

@cobden & Προφυλακτικό: Δεν διαφωνούμε επί της ουσίας. Το Προφυλακτικό με κάλυψε.

Απλά θεωρώ ότι το θέμα της θεραπείας του AIDS και της υποστήριξης των οροθετικών είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα από εκείνο της πρόληψης. Δεν μπορεί στο βωμό του πρώτου να υποτιμάτε το δεύτερο και το αντίστροφο. Αυτό λέω. Και επειδή το Προφυλακτικό έθιξε το θέμα της πρόληψης, σχολίασα μόνο αυτό!!

Επίσης, δεν ξέρω πόσο τελικά υπεύθυνα παιδάκια είμαστε. Τα νούμερα μας διαψεύδουν πάντως. Και από συζητήσεις με φίλους και γνωστούς τρελαίνομαι με μερικά πράγματα που ακούω!!! Εκ του αποτελέσματος κρίνεις αν θα πρέπει να γίνεις πιο σκληρός ή όχι στην ενημέρωση.

Είδωλο είπε...

Question :
Προφυλακτικο δεν ειναι το ονοματεπωνυμο σας?
Σεξ τι ειναι?

the_g(reat)ay_expectations είπε...

σεξ χωρίς ''προφυλακτικό΄΄ =
φλερτάρισμα με τον χάρο.....