Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Ποιος είμαι;

Άλλος ένας blogger. Άλλος ένας gay blogger. Τι θα πεις? Τα ίδια? Θα εκθέσεις τη ζωή σου τόσο υπέροχα που θα δημιουργήσεις πιστούς έτοιμους για τα πάντα? Θα κάνεις τους άλλους να κλαίνε, να γελάνε, να σε διαβάζουν και να κολλάνε;

Για μένα όταν νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς κάτι (ότι και αν είναι αυτό), τότε αυτόματα γίνεσαι πιο αδύναμος. Χάνεις κάτι από αυτό που σε κάνει αυτάρκη και ανεξάρτητο. Μου τη σπάει να μην είμαι δυνατός. Μου τη σπάει να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μη βλέπω πως έχω τη δύναμη να κάνω οτι θέλω. Αλλά μήπως αυτή είναι η μαγεία? Να βελτιώνεσαι?


Είμαι σχεδόν 25 ετών. Κάποιες φορές κοιτάζω πίσω τη ζωή μου και βλέπω ότι έχω κάνει τόσα πολλά. Και όμως φαίνονται τόσο λίγα. Έκανα για πρώτη φορά ολοκληρωμένο έρωτα στα 18 όταν ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω. Ως τότε ίσως δεν ήξερα πως να φερθώ παρότι είχα καταλάβει (από τα πέντε μου) ότι είμαι gay. Από τα 18 μέχρι τα 25 κατάφερα να τελειώσω τη σχολή μου, να αρχίσω χαλαρή δουλειά με καλά λεφτά και μεταπτυχιακό, να βρω το χόμπι μου, να ταξιδέψω σε πολλά μέρη του κόσμου, να κάνω σεξ με αρκετά άτομα. Και όμως μου λείπουν τόσα πολλά... Νομίζω ότι δεν έχω ζήσει ακόμη το μεγάλο έρωτα, αυτόν που θα έρθει στη ζωή μου και θα την θερίσει, θα φέρει τα πάνω-κάτω. Είμαι εγωιστής και αλλαζόνας. Μ αρέσει οι άλλοι να ασχολούνται μαζί μου. Όχι, δεν έχω κάνει ανοιχτά το coming out μου. Αλλά νομίζω πως οι άνθρωποι του κοντινού μου περιβάλλοντος καταλαβαίνουν... Όχι, οι γονείς μου δεν ξέρουν αλλά το υποψιάζονται. Φοβάμαι για το πως θα είμαι στο μέλλον. Αποφάσισα να βάλω περισσότερους στόχους και να κάνω λιγότερα όνειρα. Για μένα. Μόνο για μένα.

Καλώς ήρθα.

5 σχόλια:

the boy with the arab strap είπε...

καλως σε βρισκω , στοχευσαι καλα!!!!

ProFyLaKtiKo είπε...

σε ευχαριστώ! καλημέρα!

Good As You είπε...

καλως σε βρήκα

tovenito είπε...

καλώς ήρθες λοιπόν! να θερίσεις όσο πιο σύντομα γίνεται

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!
Θα ευχηθώ το ίδιο με τον tovene!
Ελπίζω να μπορέσω να σε διαβάσω απο την άρχη!