Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Και αν είμαι blog μη με φοβάσαι


Προσπαθώντας να θυμηθώ τι μου συμβαίνει. προσπαθώντας να καταλάβω τον εαυτό μου. γιατί σκέφτομαι έτσι. γιατί οι άλλοι σκέφτονται έτσι. θέλω να σε δω. μου λείπεις. δε μπορώ να πιστέψω τι έκανες. ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα στο γκάζι. ακόμα θυμάμαι ότι προσπαθούσα να νιώσω άνετα. ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που φίλησα αγόρι. ακόμα θυμάμαι την πρώτη φορά που πήρα πίπα, δεν το χα ξανακάνει και όμως το έκανα τόσο καλά. μου είχες πει πως δεν έχω μέσο όρο. για να ικανοποιήσω το εγώ μου. τα θέλω όλα. χτυπάει το τηλέφωνο αλλά δεν το σηκώνω. με χαιρετάς όμως εγώ δεν χαίρομαι. για να είμαι καλός στη δουλειά. για να είμαι δημιουργικός. για να σε γνωρίσω. δε θέλω να ερωτευτώ ξανά. πως είναι να σε αγαπάνε και να αγαπάς με το ίδιο πάθος.

και μένω να κοιτάω το πορτοφόλι μου. έχει μέσα ένα προφυλακτικό. μου το είχες δώσει εσύ.

5 σχόλια:

Good As You είπε...

εξ ου και ο τίτλος? κ αναρωτήθηκα...

ProFyLaKtiKo είπε...

και όμως... από αυτό είναι..

Hfaistiwnas είπε...

:)

Nikos είπε...

Δεν ξέρω τί παίχτηκε αλλα συμβουλή μου, μένε μακριά από αντικείμενα και ανθρώπους που συνδέουν με κακό παρελθόν και βάλε νέα πράγματα στη ζωή σου.

Και αν σου έδωσαν ένα προφυλακτικο so what.. στη ζωή σου έχεις να ζήσεις πολύ πιο ωραίες και πολύ πιο άσχημες καταστάσεις. Καλό είναι να μην κρατάς καμία από αυτές μπιμπελό και να μην φοβάσαι να τις σπάσεις. Εγώ αυτό προσπαθώ.

ProFyLaKtiKo είπε...

mr.F, σε ευχαριστώ για το ετεροχρονισμένο σχόλιο. αυτό προσπαθώ να κάνω