Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Η φετινή φούσκα της τηλεόρασης

Τώρα τις τηλεοράσεις κρεμάστε τις ψηλά. Δε χρειάζονται. Ή μάλλον μιας και τις έχετε, μπορείτε να τις μετατρέψετε σε διακοσμητικά αντικείμενα. Εγώ σκέφτομαι να την κρεμάσω από ψηλά. Άλλη μία σεζόν διανύουμε που δεν θα υπάρξει σίριαλ να καταφέρει να κερδίσει όλο το τηλεοπτικό κοινό. Η πρόβλεψη του προηγούμενου ποστ ήταν σχεδόν ακριβής. Ο κόσμος (όχι όλος ο κόσμος, αυτοί που βλέπουν ακόμη τηλεόραση για να μην ξεχνιόμαστε) στρέφονται για μια ακόμη φορά σε κωμωδίες κλασσικές του είδους με ηθοποιούς που παίρνουν στους ώμους τους όλη τη σειρά (Μπέζος, Φιλιππίδης).


* Για όσους ενδιαφέρεστε (μιας και την προηγούμενη φορά παρέλειψα) ο ωραίος γιος στο Λάκη το Γλυκούλη (μα τι όνομα για σίριαλ) είναι ο Δημήτρης Λιακόπουλος


* Το μυστικό της Αλίκης(με την αντιπαθή σε εμένα Παπουτσάκη) παρακολουθείται πιστά από 2 άτομα : έναν blogger και τη μαμά της Παπουτσάκη (για την τελευταία κρατώ επιφυλάξεις).


* Τα άγρια παιδιά μας εντυπωσιάζουν μόνο και μόνο επειδή είναι όμορφα (ίσως και λίγο ατάλαντα ακόμη) μιας και από νούμερα δεν τα πάνε και τόσο καλά(η μέτρια 5η season του grey's anatomy παίρνει κεφάλι). Να φταίει η ανυπαρξία σεναρίου, να φταίει ο σουρεαλισμός που διέπει τη σειρά, να φταίει που δεν έχουμε δει ακόμη ολόγυμνο το Νίκο Αγγελή; (Νίκο σε αγαπώ πάρα πολύ, τηλεφώνησέ μου όποτε θες να πάμε για καφέ).

* Τα ματωμένα χώματα με το λατρεμένο Καραμίχο και τον αγαπημένο Μουριάδη, εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι καλογυρισμένη σειρά, αλλά όπως όλες άλλωστε του συγκεκριμένου είδους (βλέπε το 10, αίθουσα θρόνου κλπ) απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό και γιαυτό αδυνατούν να πιάσουν πάνω από 20% (ευτυχώς έπιασαν το νόημα στον άλφα και τουλάχιστον αντί Παρασκευή το παίζουν Πέμπτη μπας και πάρει και lead-in από το πακέτο).

* Περιέργως το κλειδί του παραδείσου (όταν παίζεται) κάνει μεγαλύτερα νούμερα από το ποιος μας πιάνει (αυτό και όταν παίζεται) του wanna-be Καπουτζίδη σεναριογράφου

* Η πολυκατοικία με το γκέι ζευγάρι εξακολουθεί να σκίζει σε νούμερα χωρίς βέβαια να ξεχωρίζει, ξεχωρίζει όμως η ρώγα του Τσιμιτσέλη σε κάθε σχεδόν επεισόδιο (btw, δεν είχαμε κάτι νεότερο από το γκέι ζευγάρι ε;)

* Επίσης η φετινή σεζόν θα κλείσει με το ερώτημα : Ποιος θα εμφανιστεί πιο πολλές φορές ημίγυμνος σε σίριαλ; Σίγουρα στους υποψήφιους θα είναι ο τηλεοπτικός γιος του Γιάννη Μπέζου στο ευτυχισμένοι μαζί.

* Το πρώτο σίριαλ που κόβεται θα είναι το Πάρις και Ελένη του ΑΝΤ1 μιας και δεν είχε καμία τύχη απέναντι στο βαρύ πυροβολικό της Δευτέρας του MEGA.

* Τέλος(εμβόλιμη σφήνα από τα ξένα σίριαλ), ας σταματήσει κάποιος όσο είναι καιρός την παρωδία που λέγεται "Heroes-3η σεζόν και όποιος αντέξει".

14 σχόλια:

mahler76 είπε...

kΆΤΩ ΤΑ τα χέρια από το Heroes. Για τις λοιπές φόλες της Ελληνικής t.v. τα έχουμε πεί μην τα ξαναλέμε.

tovenito είπε...

τα άγρια παιδιά είδα λίγο αλλά δεν με κράτησε.
η παπουτσάκη μου αρέσει σαν ηθοποιός αλλά στο ρόλο φαίνεται πολύ καρικατούρα.
η πολυκατοικία εντάξει βλέπεται, όχι όπως στην αρχή που τσίριζαν όλη την ώρα. και το γκέι ζευγάρι παρουσιάζεται αρκετά ρεαλιστικά νομίζω.
για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη. ό,τι μας πει η κυρία ει τζι μπι

Ανώνυμος είπε...

Μιλάνε όλοι μιλάει κι ο tovie.

Κώστας είπε...

Αν είσαι σπίτι και παίζει πολυκατοικία αξίζει να βάλεις να το δεις.

Αν όμως έχεις τη δυνατότητα να είσαι έξω, δεν αξίζει να το αναβάλεις για το σίριαλ, ούτε αξίζει να το κατεβάζεις απ' το ίντερνετ. Δε σε κρατάει σε αγωνία.

Για τα υπόλοιπα δηλώνω αναρμόδιος.

ethanandthecity είπε...

Τουλάχιστον φέτος το έπιασαν το νόημα και η μέχρι πρότινος γεροντόφιλη ελληνική tv έκανε άνοιγμα σε νεαρούς ηθοποιούς - πιπινάκια. Τα άγρια παιδιά ίσως θα έπρεπε να το γυρίσουν στο modeling, δεν το χουν. Καύλα ο τηλεοπτικος γιός του Μπέζου. Το Heroes να κοπεί σουμπιτο

stella είπε...

"ποιος μας πιανει" απεχτη η Θεωνα(η ξανθιά χαζη)
δινει ρεσιτάλ ηθοποιίας.
ισως μακραν η καλυτερη νεα ηθοποιος των τελευταιων 10 ετων.
Επισης καλη η πολυκατοικια αλλα κουραζει λιγο,εχει φτωχους διαλογους.
Εγω κλεινω παντος την τιβι και λεω να παρω ενυδρείο με πιρανχας!!

PN είπε...

Απλά και μόνο...φέτος δεν βλέπω τηλεόραση!! So simple!!!

candy's τετραδιάκι είπε...

Eγω τρελενομαι για "ευτυχισμενοι μαζι" :) Απ'τα αλλα δεν βλεπω τιποτα :)

Ανώνυμος είπε...

φετος βλεπω μονο "Πολυκατοικια" μαζι με τη μανουλα μου η οποια τις προαλλες γυρισε και μου ειπε δεν πιστευω να θες και συ να συγκατοικησεις με το φιλο σου;;;;;οτι και καλα τον ειχα βρει τον γκομενο και μου ελειπε η συγκατοικηση για να ολοκληρωθω σαν ανθρωπος!!!!!


ΥΓ:ασχετο άλλα αυτη η Δρουζα μεχρι ποιου σημειου ειναι ικανη να ξεφτυλισει ενα gay θεμα;ελεος πια!!!

musicbug είπε...

To mono pou vlepw kathe fora me ameiwto endiaferon einai i Polykatoikia. O "Lakis o glykoulis" opws kai to "Kafe tis Xaras" mou fainetai poly metrio kai kakogousto.
Kalo apogevma

ProFyLaKtiKo είπε...

μάλερ, μα πες μου, δεν έχεις χάσει κάθε μπάλα;;;

τόβενε, καλά τα λες

ανώνυμε, ο τόβι κάνει ότι γουστάρει σε αυτό το βλόγκι. είναι τιμώμενο πρόσωπο

κώστα, γιαυτό έχω σταματήσει τα περισσότερα, επειδή τυχαίνει να είμαι έξω

ethanandthecity, χαίρομαι που συμφωνάμε

stella, αχ ναι και της πάει ο ρόλος της χαζής! πιράνχας ε, δεν είναι κακό

VK, that is the right thing

candy's τετραδιάκι, καλό είναι μωρέ, απλά αυτή η απόλυτη μεταφορά από το ισπανικό μου τη δίνει

Johnny, θεά η μαμά σου

musicbug, όντως βγάζει μια κακογουστιά... καλησπέρα

Είδωλο είπε...

μαλιστα, ολα γνησια αρσενικα.
Με την βουλα.

Τομ Σόγιερ είπε...

Τα άγρια παιδιά, μου αρέσουν έτσι όπως παίζουν. Νομίζω παίζουν καλά. Ίσως λίγο παραπάνω στρ8 από όσο πρέπει... Τον Σταύρο Σβήγκο, μάλιστα, θέλει να τον κλείσει οπωσδήποτε ο Ρώμας για την επόμενη δουλειά του.

Πουρσανίδης-Ασημακόπουλος φωτογραφήθηκαν μαζί γυμνοί για το Down-Town, πιστεύω θα το είδες.

Η Παπουτσάκη νούμερο, ο Μπουμπουσόπουλος μαναράκι...

Α! Εμένα από τον Λάκη τον γλυκούλη, μου αρέσει ο γιος του Μαρινάκη. Μετά τον Μαρινάκη βέβαια.

ProFyLaKtiKo είπε...

x-oyranoy, μετά το γιούρκα έπρεπε να διαφωνήσουμε...

Τομ Σόγιερ, για τη φωτογράφηση του down town έμαθα πως ήταν ψιλο-απογοήτευση σε σχέση με πέρσι..