Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Σε σένα που βαριέσαι

Μου τη σπάει να κλαψομουνιάζω. Όπως μου τη σπάει να λέω ότι βαριέμαι. Ναι σε σένα το λέω. Σε σένα που με διαβάζεις και λες ότι βαριέσαι. Σκάσε πια! Σταμάτα να βαριέσαι. Δηλαδή τι άλλο θες να κάνεις. Δουλεύεις, βγάζεις λεφτά, έχεις σπίτι να μένεις, φαί να φας, φίλους να βγεις, σεξ -άντε που και που- θα το βρεις. Τι άλλο, τι για να μη βαριέσαι; Θες να βγάζεις παραπάνω λεφτά; Όχι αγάπη μου, δεν είσαι ο Bill Gates, ούτε καν ο Lary Ellison. Βολέψου με αυτά που έχεις και σταμάτα να κλαίγεσαι με το ότι βαριέσαι.

Ναι δε σε μπορώ άλλο. Άμα θες κάτι παραπάνω ή κάτι διαφορετικό τσακίσου στρώσε τον κώλο σου και δούλεψε για να το αποκτήσεις. Μην ακούσω για συνομωσίες του σύμπαντος και άλλες βλακείες. Το σύμπαν πάντα μας παίζει περίεργα παιχνίδια όπως λέει και μια blogger. Ναι σου λέω, σε έχω βαρεθεί. Τη γκρίνια σου για το ότι δε γίναμε αυτοί που θέλαμε. Λες και ξέραμε τι θέλαμε. Λες και ξέραμε τι θα μας κάνει ευτυχισμένους. Σπουδάζεις; Δουλεύεις; Κάνεις και τα δύο; Κάνεις και τα δύο αλλα τρως και τα λεφτά του μπαμπά; Τότε έχεις κάνει την καλύτερη επένδυση και σε ζηλεύουμε όλοι μας.


Ζήλεια. Τι λες τώρα... Ναι. Δεν ξέρω, αν σας το έχω πει αλλά ζηλεύω αφόρητα. Τα πάντα και τους πάντες. Από το ότι κάποιος έχει ωραιότερα μάτια από μένα, μέχρι το ότι παρήγγειλε ποτό που ήθελα και εγώ. Το μόνο καλό είναι πως επειδή ζηλεύω προσπαθώ και να βελτιώνομαι περισσότερο. Αυτό να κάνεις και εσύ ανώνυμε κακιασμένε αναγνώστη και όχι να βγάλεις όλο σου το δηλητήριο (αφού βέβαια μας έχεις τονίσει πόσο αφόρητα βαριέσαι τη μικρή παθητική ζωή σου χωρίς όμως να κουνάς το παραμικρό δαχτυλάκι σου για να την αλλάξεις).

'Ακουσα σήμερα στο ραδιόφωνο ότι ο χειμώνας έρχεται. Ταυτόχρονα συνειδητοποίησα πως όλη η πόλη έτρεχε με τα κοντομάνικα (έχοντας μαζί ένα ζιπουνάκι για το δύσκολο απόγευμα). Παρόλα αυτά το ραδιόφωνο επέμενε πως ο καιρός "κλείνει" (με ταχύτητα χελώνας). Και ναι. αυτό το χειμώνα προτείνω να μη βαρεθεί κανείς, να μην κλαψομουνιάσει κανείς, να μην γκρινιάξει κανείς. Μα δεν είναι θα είναι πολύ πιο ωραία;

Και για να κλείσουμε με μια είδηση από το επιστημονικό χώρο :
Η ποιότητα του σπέρματος ενός άνδρα σχετίζεται άμεσα με την εξυπνάδα του, υποδεικνύει έρευνα Αμερικανών εξελικτικών ψυχολόγων. Υποστηρίζουν ότι νοημοσύνη αποτελεί ένδειξη υγείας με την ευρύτερη έννοια και χρησιμοποιείται ως κριτήριο από τις γυναίκες για να διαλέξουν ταίρι.
Η μελέτη του Τζόφρι Μίλερ στο Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού έδειξε ότι οι άνδρες με χαμηλές επιδόσεις στα τεστ νοημοσύνης τείνουν να έχουν λιγότερο και χαμηλότερης ποιότητας σπέρμα, ενώ για τους άνδρες με υψηλή νοημοσύνη ισχύει το αντίθετο.
Όπως δήλωσε ο Μίλερ παρουσιάζοντας την έρευνα με ομιλία του στο Χάρβαρντ, η σχέση μεταξύ νοημοσύνης και σπέρματος σημαίνει ότι η εξυπνάδα αποτελεί ένα μήνυμα προς τις γυναίκες για τη συνολικότερη υγεία ενός άνδρα.
Ο ερευνητής διευκρινίζει ότι τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι απίθανο να ελέγχονται από τα ίδια γονίδια -φαίνεται ότι νοημοσύνη και ποιότητα σπέρματος συνδέονται έμμεσα, μέσω ενός πολύπλοκου ιστού βιολογικών και περιβαλλοντικών αλληλεπιδράσεων.
Η στατιστική σχέση σπέρματος-νοημοσύνης, η οποία παρουσιάζει τα αποτελέσματά του στην ηλεκτρονική έκδοση του New Scientist εντοπίστηκε με ανάλυση των στοιχείων για χιλιάδες βετεράνων του Βιετνάμ, οι οποίοι είχαν συμπληρώσει τεστ νοημοσύνης και είχαν προσφέρει σπέρμα.
Ακριβώς για ποιο λόγο υπάρχει η ανωτέρω σχέση είναι ασαφές. Ο Μίλερ πάντως δεν αποκλείει στοιχεία όπως η εξυπνάδα, η δημιουργικότητα και το χιούμορ να εξελίχθηκαν χάρη στις επιλεκτικές και απαιτητικές γυναίκες!

Και δηλαδή για εμάς, τη μειοψηφία των αντρών που εξελίσσονται χάρη σε άλλους άντρες τίποτα? Τζίφος η έρευνα.

Α, δεν ξέρω αν σας το έχω πει αλλά είμαι ερωτευμένος με το Νίκο Αγγελή. Ναι ναι. Αυτόν που παίζει στα άγρια παιδιά. Btw, φιλότιμες οι προσπάθειες να βγει το σίριαλ ρεαλιστικό νιώθω ότι κάπου ναυαγούν. Να φταίει, το πως παίζουν τα παιδιά (το ρόλο τους μην πάει στο πονηρό το μυαλό σας), να φταίει το σενάριο που μπάζει (από το σπασμένο μου το τζάμι), να φταίει η τύχη η μαύρη της ελληνικής τηλεόρασης που αδυνατεί να παρουσιάσει
ένα σίριαλ που να κρατά κάποια standards? Το οφαλμόλουτρο τελικά θα είναι το μόνο που θα μείνει από τη φετινή σεζόν (πάλι). Γδύστε τους ηθοποιούς όσο είναι καιρός μπας και πετύχει το σίριαλ... Στο μεταξύ και καθώς θα περιμένετε το lost χαζέψτε και desperate housewives.

28 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

βαριόμουνα λίγο η αλήθεια είναι λίγο πιο πριν και είχα νυστάξει. αλλά τώρα ξεβαρέθηκα. πάω να βάλω και μια κόκα κόλα...;)

Hfaistiwnas είπε...

Χωρίς βαρεμάρα λοιπόν! Αν και έρχεται πότε πότε θα προσπαθώ πάντα να την διώξω! :)
Δηλαδή ο Αινστάιν ήταν γλυκοσπέρματος;;; χαχαχαχαχ! Δεν μου κάθεται καλά αυτή η έρευνα.. κάτι δεν μου κολλάει! λολ!
Καληνύχτα Προφυλακτικέ!!!!!!

uberbastard είπε...

Εχεις συγκεκριμενο ατομο στο μυαλο σου ειμαι σιγουρος ;)

gay super hero είπε...

''Εχεις απόλυτο δίκιο. πρέπει να αρχίσω να δραστηριοποιούμαι για να φτιάξω τη ζωή που ονειρεύομαι. Θα το έκανα, αν δεν βαριόμουν τόοοοοοσο πολύ :-Ρ

hourglass είπε...

Έτσι σε θέλω, δυνατό και αισιόδοξο! (και μη μ' αφήνεις να γκρινιάζω πολύ για την επαρχία, οκ?)
φιλί :)

mahler76 είπε...

Αν πρέπει να σταματήσουμε την κλάψα ο gay κλαψομούνης από κούνια τι θα κάνει το μπλόγκ του?
όσο για τα άγρια παιδιά, είδα λίγο τις προάλλες και κόντεψα να πεθάνω από βαρεμάρα. Άθλιοι διάλογοι, και καλά μου, εναλλακτικό lifestyle και ερμηνείες για κλάματα. Κρίμα περίμενα περισσότερα. όσο για την Πολυκατοικία, (άσχετο άλλα κάπου πρέπει να τα πω) ήταν εντελώς Ρετιρέ κατάσταση. Απόρησα με αυτά που έβλεπα.

panos είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω να κάνουμε και group στο Facebook με τίτλο Σταματήστε το κλαψομούνι και αρχίστε το μαδομούνι¨))))))

ProFyLaKtiKo είπε...

@ b|a|s|n\i/a : χμ άντε. αφού ξεβαρέθηκες, σε συγχωρώ!

@ Hfaistiwnas : σε κανέναν δεν κάθεται καλά μάλλον :p θα ρωτήσουμε το MAD τη γνώμη του! καλημέρα!

@ uberbastard : Μπαααα.... 4-5 μπορεί :p

@ gay super hero : εσύ και βαριέσαι? αποκλείεται! σε έχω για υπερδραστήριο άτομο!

@ hourglass : θα παίρνω το ύφος που παίρνεις στη μπιρίμπα.

@ mahler76 : θα το αλλάξει σε gay tom μαδομούνης (χαχα) πες τα. σου δίνω το ελεύθερο βήμα!

@ panos : η λέξη μαδομούνι έγραψε ιστορία!!

Unknown είπε...

Βγάζω σπυράκια και μόνο στην υποψία κλάψας. Η αυτολύπηση, η γκρίνια και τα υπαρξιακά τύπου δεν τη θέλω τη ζωή μου έχουν μια βάση στην εφηβική ηλικία, άντε με το ζόρι και τραβηγμένα από τα μαλλιά μέχρι τα 20. Όχι σε 30 χρονών μουλάρα (ναι κάποιον έχω στο νου μου)
Άιντε γιατί πολύ το ζορίσαμε

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζοντας το κειμενο σου , μου ηρθε μια ορεξη να δουλεψω, να βγω εξω και να ¨φαω σιδερα", αλλα μετα το ξανασκεφτηκα και ειπα: δε βαριεσαι...
Καλημερες...

One Happy Dot είπε...

Εσυ, ενας άντρας με υψηλό IQ (και ότι επιστημονικά συνεπάγεται αυτό...χεχε)
να ζηλέυεις? Δεν το δέχομαι και ενίσταμαι! Επίσης για σήμερα και μόνο αποφασίζω ότι βαριέμαι να κάνω τη δουλειά μου έτσι γιατί πολύ διάβσα για τη βαρεμάρα και...βαρέθηκα! :)

PN είπε...

Αααααα να σου πω...δεν θα μου απαγορέψεις και να βαριέμαι κιόλας, νισάφι!!! ςγώ προσωπικά θα βαριέμαι όσο θέλω. Δεν θα περάσει ο φασισμός του "μέσα στη τρελή χαρά". Να σου πω Καποτάκο, άνθρωποι είμαστε και εσύ και εγω (και τι άνθρωποι...με ένα IQ να...με το συμπάθειο) και θα κάνουμε ό,τι γουστάρουμε. Δεν θα κολλάμε σε νόρμες και κανόνες. Είμαστε εδώ να κάνουμε την εξαίρεση!!! Viva la revolution!!!! Τώρα εμένα γιατί μου βγήκε το επαναστατικό από την αναρτησή σου...;;;;;

ProFyLaKtiKo είπε...

@ ethan : έλα βρε. κανείς δε ζορίζεται...! εξάλλου είμαστε δυναμικά αγόρια!

@ ασημωνης : αχ αχ... να βγεις άμεσα έξω και να φας σίδερα(?)... καλημέρα και σε σένα!

@ One happy dot : ιιιιιι βαρέθηκες? εσύ? μια γυναίκα που συμβιβάζει καριέρα, άντρα και γήπεδο? ε όχι... δεν το δέχομαι... στρώσου τώρα... και το βράδυ να δούμε παρέα το γαύρο με πίτσες και μπύρες

@ VK in Athens : καλά φοβερό. το ποστ μου πέτυχε πάνω σου! είσαι το πρώτο μου πειραματόζωο που δούλεψε η πίεση που σου άσκησε το blog μέσα βέβαια από έναν εναλλακτικό τρόπο μιας και θες να κάνουμε επαναστάσταση για να μην ακολουθούμε "την τρελή χαρά"... ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

musicbug είπε...

Kalispera boy!
To diavasa ki egw ayto gia to sperma, de nomizw oti isxyei kai 100%, apla mia erevna einai. Ta "Agria paidia" einai akrivws opws to les, gia ofthalmoloutro, alla otan exeis to internet giati na pareis "mati" apo tin tv? H seira rixi mou fenete kai me koilies, to senario psilompazei.
Kalo apogevma

stella είπε...

ασχετο το ματι μου πηγε αμεσως εκει που ελεγε για το σπερμα.
Θελω να γινω μανα τωρααααααααα..

ProFyLaKtiKo είπε...

@musicboy : άμα ίσχυαν όλες οι έρευνες που δημοσιεύονται κατά καιρούς, τότε θα είχαν λυθεί πολλά προβλήματα... εε άλλη χάρη έχει το μάτι στο νίκο αγγελή και άλλη στο τσολάκι του ίντερνετ.

@stella : είσαι θεά! θέλεις να κάνεις το παιδί μου?

G Spot Unveiled© είπε...

"Αυτό να κάνεις και εσύ ανώνυμε κακιασμένε αναγνώστη και όχι να βγάλεις όλο σου το δηλητήριο"

gt mou erxontai automata 5-6 paradeigmata sto myalo?? mipws eimai ki egw kakiasmenos?? :P

@hfaistiwnas: o Einstein den itan eksypnos xryso mou...eixe apla mia klisi :P

profylaktiko ase me kai me sygxises pali...:P

ΚΟΥΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

;-)

tovenito είπε...

με άγγιξε το επιστημονικό της ανάρτησης. δε βαρεθηκα καθόλου.
άσε που έχω και υψηλό άι κιού

ProFyLaKtiKo είπε...

@ G_spot_unveiled : χμ.. δεν είχα μπόγκερς για παραδείγματα πάντως... εξάλλου εσύ είσαι bitch αλλά είσαι και posh bitch!

@ Αντιλόπος : ;-@

@ tovene592 : εεε αν δεν είχες και εσύ, ποιος θα είχε...

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Βαριόμουνα μέχρι πριν λίγο, τώρα λέω να πάω καμιά βόλτα!

Καλημερούδια

υγ στο προηγούμενο ποστ έγραψες!!!

ProFyLaKtiKo είπε...

@pavlos : thx. δε σε φοβάμαι εσένα... άντε και καλή βόλτα

gay super hero είπε...

Μακάρι να ήμουν υπερδραστήριος όπως λες, αλλά δυστυχώς είμαι τελείως τεμπελόσκυλος :-Ρ

kat. είπε...

και εγώ βαριέμαι! αλλά δεν σου το λέω!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Mα η βαρεμάρα είναι τρόπος ζωής!! Εκεί που βαριέσαι σου καρφώνονται οι καλύτερες ιδέες! Πώς νομίζεις ότι ξεπετάχτηκαν τόσοι φιλόσοφοι;; Με το σφυρί και την τσάπα στο χέρι;!
(Υπερασπίζω τα δικαιώματα των βαρεμένων!!)
Επίσης λατρεύω τη γκρίνια όταν γίνεται με χιούμορ (σαν τη θεϊκή δική μου ένα πράγμα, οπότε όποιος την ακούει αντί να εκνευρίζεται λύνεται απ'τα γέλια!)
Αυτό για το σπέρμα ισχύει σίγουρα; Αν είναι να αρχίσω να ψάχνω!!! Μπα, άσε, πού να τρέχω τώρα.. Βαριέμαι :P

ProFyLaKtiKo είπε...

@ gay super hero : υπάρχει πάντα καιρός για αλλαγή!

@ kat. : ντα ντα ντα θα σε κάνω

@ γυάλινο δάκρυ : καλά οι φιλόσοφοι είναι γνωστόπως δεν κάναν τπτ όλη μέρα ή μάλλον ασχολιόντουσαν όλη μέρα με το να μην κάνουν τπτ αλλά είπαμε... μην το ξεφτιλίσουμε... για το σπέρμα, μην αγχωθείς ακόμα και τρέχεις.. άμα κάτσει :)

stella είπε...

2 παιδια θα σου κανω ,αγαπη μου.
Επισης θελω να μου κανεις μαθηματα φωτογραφιας μια που βλεπω οτι κρατας φωτογραφικη.

ProFyLaKtiKo είπε...

@stella : οκ deal. 2 αγόρια. όχι υποχρεωτικά δίδυμα.

άντε και καλό 4ήμερο.... έφυγααααα