Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Η 2μετρη ξανθιά και το προξενιό

Τον τελευταίο καιρό στη δουλειά ασχολούμαι με κάτι αρχειάκια με ονόματα pairs και singles (ανάλογα αν έχω ζεύγη λέξεων ή σκέτες λέξεις). Αναπόφευκτα κάνω συνειρμούς όπως αυτούς στο προηγούμενο ποστ. Σήμερα θα σας αιτιολογήσω με απλά καθημερινώ δρώμενα και γιατί ενισχύονται.

Σίγουρα όλοι θα θυμάστε την περίφημη ιστορία με το γείτονα στην οποία απέδειξα περίτρανα πόσο άνετα μπορώ να φλερτάρω με κόσμο [αυτοσαρκασμό το λέμε αυτό και είναι μορφή άμυνας μου είπαν]. Ε λοιπόν τις προάλλες έγινε και δεύτερη συνάντηση (μετά από καιρό). Αυτή τη φορά εγώ μόλις είχα γυρίσει από τη δουλειά και κοιτούσα την αλληλογραφία μου (sic). Δυστυχώς είχε έρθει η ΔΕΗ, ένα διαφημιστικό και το ειδοποιητήριο για το 1000άρικο του ΤΣΜΕΔΕ ενώ το γράμμα από τον justin (timberlake) δεν ήταν στη θυρίδα μου. Αφού έλεγξα ότι δεν έχει παραπέσει σκέφτηκα πως και τα αμερικάνικα ΕΛΤΑ είναι άχρηστα (σαν τα δικά μας) και πως θα με πάρει τηλέφωνο όταν είναι έτοιμος να παρατήσει τη Τζέσικα και να κάνει σοβαρή σχέση μαζί μου. Ονειρευόμενος λοιπόν αυτά, κουνάω να ανέβω προς τη σκάλα και τσακ ανοίγει το ασανσέρ και πέφτω πάνω στο γείτονα. "Με συγχωρείτε ήταν τυχαίο" και οι συναφείς ατάκες ενώ με θυμήθηκε ο καταραμένος και αφού μου χαμογέλασε με ένα συγκαταβατικό βλέμμα (ξέρω πως είσαι μόνος) βγήκε από το ασανσέρ αλλά όχι μόνος. Πίσω του ξεπροβάλλει μια δίμετρη ξανθιά (νομίζω πιο ψηλή και από τη 1:-) αλλά με πιο μακρύ μαλλί) με γυαλί μαύρο (γύρευε τι μάτια θα είχε η συφοριασμένη) και ένα εμπριμέ φόρεμα (αυτά του παζαριού), μέσα στο οποίο χύνονταν τα βυζόμπαλά της σαν πετρελαιοδεξαμενές ενώ τα σαρκώδη χείλη της τραντάζονταν στο ακούμπησμα των τακουνιών της στο πάτωμα. Οι ματιές μας διασταυρώθηκαν αμέσως. Με κοίταξε από πάνω ως κάτω, κατέβασε ένα εκατοστό το γυαλί (για να δει η στραβή) και τα χείλη της πήραν κλίση 1 μοίρας. Δε μπόρεσα να μη διακρίνω μια αναταραχή στα μαλλιά της, σημάδι πως μάλλον στο σπίτι του γείτονα παίζανε κουν-καν ή τις κουμπάρες. Ένα ρίγος με διαπέρασε. Χριστέ μου. Πως να συναγωνιστώ το αντίγραφο της Πάμελα Άντερσον με το ύψος της Ναόμι?. Αμέσως ξύπνησε ο εγωισμός μου, αυτός που ξεπροβάλλει που και που έτσι για να με κρατά σε αξιοπρέπεια, φόρεσα και εγώ τα γυαλιά ηλίου (κιουρία, εντελώς) και έφυγα από μπροστά τους. Πάπαλα και αυτή η ιστορία.


Τις προάλλες (όχι τις προηγούμενες, τις άλλες), ήμουν στο σπίτι ενός καλού φίλου (str8 αυτός από τους αγάμητους που τυπικά δεν ξέρει για μένα αλλά ουσιαστικά όταν επί 8 χρόνια δε μιλάς για μουνάκια, ε, αν ο άλλος δεν το καταλαβαίνει τότε είναι αλά χαζός) για ένα δείπνο οικογενειακό (με τη μαμά και το μπαμπά του). Και εκεί που καθόμασταν και χαζολογούσαμε και εγώ σκεφτόμουν ότι η επιδερμίδα μου είναι λίγο ξηρή, αρχίζει η μαμά να μου λέει πόσο καλό παιδί, πόσο τέλειος είμαι, πόσο θαυμάσιος είμαι, τόσο που θα ήθελε να μείνω στην οικογένεια. Στην αρχή έπαθα σοκ. Μεγάλο. Γιατί η περί της οποίας ο λόγος οικογένεια, έχει 4 γιους (χώρια το συντηρητισμό της). Μου πλασάρει το γιο της? Τι καλή! Κρίμα που δε μ αρέσει όμως. Πως να αρνηθώ? Μήπως να είναι το τυχερό μου? Μήπως ο θεός με δοκιμάζει και μου στέλνει γκόμενο από κει που δεν το περιμένω? Μέχρι να σκεφτώ όλα αυτά, και αφού είχα σκεφτεί τι θα φορέσω στην Τήλο και να βγάλω το πλάνο των καλεσμένων στη δεξίωση, με είχε προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα, μιας και μου προξένευε (για γάμο πάντα) μια ανηψιά της (ξαδέλφη του φίλου μου). Στην αρχή ήθελα να βάλω τα γέλια. Τα δυνατά γέλια όμως. Μετά ήθελα να την πιάσω απο το μαλλί και να της πω : Μα δε με βλέπετε? Αλλά όχι. Αφού το σκέφτηκα (ναι τ ομολογώ) για 1 δευτερόλεπτο μιας και η νύφη τυγχάνει κόρη του οδοντιάτρου μου (οποτε θα μου κάνε τα μερεμέτια στο στόμα δωρεάν) αρνήθηκα την πρόσκληση ευγενικά... Παρόλα αυτά το έζησα και αυτό και μετά σκυλόβρισα το φίλο μου, που μου εξομολογήθηκε πως κάτι ήξερε και δε με προετοίμασε για να γελάσουμε. Έτσι για να γελάσουμε σκέφτηκα να του ζητήσω να κάνουμε και τίποτε άλλο αλλά κρατήθηκα.



Και έτσι μετά από όλες αυτές τις ιστορίες εμπλοκής με str8 παρατράγουδα, εξακολουθώ να σκέφτομαι singles και pairs... Ως εκείνη τη μέρα....

24 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

μπας και η ανηψιά είναι δίμετρη ξανθιά; έτσι για το pair

Hfaistiwnas είπε...

Βρε μήπως ήταν απλά φίλη; Αυτό θέλει ψάξιμο!!
Σκέψου την κόρη του οδοντιάτρου βρε, ευκαιρία, εφ όρου ζωής τα μερεμέτια!!! ε;ε; χεχε! Πάντως ο φίλος σου έκανε βλακεία που δεν στο είπε..

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά άφησες κόρη οδοντίατρου να σου φύγει μέσα από τα χέρια? Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα αγόρι μου. Εγώ θα συμβιβαζόμουν και με λιγότερα - με κόρη βοηθού μικροβιολόγου, μη σου πω και βοηθού πιστολάκι.

Καλά τα πας με το γείτονα, είναι καιρός όμως να περάσεις στην επόμενη φάση. Τουτέστιν: "Γυρίιιιισατε???" Trust me. Το έχει κάνει και η Τζένη και πιάνει.

Όσο για τον justin (τουμπερλέκι), δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, πάντως εμένα μου φάνηκε καθαρά πως στο 4 minutes σου έγνεφε με νόημα.

g for george είπε...

Μην το ψάχνεις. 8 χρόνια εσύ, εδώ εμένα 18 χρόνια και δεν το είχε φανταστεί, λέει. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ. Μου ήρθε να τον πλακώσω στα χαστούκια.

Όλα αυτά τα τρελλά τα ζω σε συχνή βάση, οπότε σε κατανοώ! Ήταν σαν να ήμουν παρών, έτσι όπως τα έγραψες.

xipasmenos είπε...

Αμα θες για να το εξισοροπήσουμε να σου κάνω εγώ προξενιό με ένα ψηλό μελαχρινό ξάδερφο μου?

uberbastard είπε...

Κι εσυ περιμενεις γραμμα απο το Justin? Κι εγω ;)

hourglass είπε...

Απορία το έχω, οι κουμπάρες πως παίζονται???

Δε ρωτάς μήπως ο οδοντίατρος έχει και κανέναν γιο ώστε να μη χάσεις πλήρως την ευκαιρία για δωρεάν μερεμέτια? :)

G Spot Unveiled© είπε...

oxi thelw na fantastw ti skini pou tha confront egw mia san auti ti dimetri ksanthia,esy mia xara to epimelithikes pantws :P

One Happy Dot είπε...

έχει ο Justin μπαμπά οδοντίατρο? Οχι! Σκέψου λοιπόν ότι όλη σου την προίκα θα την δώσεις για τα μερεμέτια της στοματικής σου κοιλότητας και αναθεώρησε τον αρνητισμό σου σε σχέση με την ανηψιά! Αφού θα μείνεις και στην οικογένεια, σαν κειμήλιο από τη θεία Ζουμπουλία, και σε θέλει και το σοϊ ποιό είναι το πρόβλημα? ε? (οχι δεν περιμένω απάντηση!) :)

mahler76 είπε...

εμένα που μόνο γκόμενες μου την έχουν πέσει τι να πώ?πόσο γκαντέμης είμαι?

ethanandthecity είπε...

και ένα εμπριμέ φόρεμα (αυτά του παζαριού), μέσα στο οποίο χύνονταν τα βυζόμπαλά της σαν πετρελαιοδεξαμενές ενώ τα σαρκώδη χείλη της τραντάζονταν στο ακούμπησμα των τακουνιών της στο πάτωμα.


Αχ πόσο μου αρέσεις όταν γίνεσαι λυρικός!

Unknown είπε...

profylaktiko κάνε σαμποτάζ στο ασανσέρ συγχρονισμένα να κλειστείτε οι 2 σας μέσα

mahler κ εμένα το ίδιο μου συμβαίνει τελευταία! είναι κάποιου είδους τρεντ?

mahler76 είπε...

@mecomitsos
μα εμένα μου συμβαίνει 10 χρόνια!!! what the fuck δηλαδή...

ProFyLaKtiKo είπε...

@basnia : χμμμ όχι. είναι πιο ανθρώπινη

@hfaistiwnas : γενικά τα κάνουμε αυτά με το φίλο μου για να γελάμε μετά.. χεχε.. απλά τώρα παρατράβηξε

@antipsyxanalysis : σε ευχαριστώ πολύ που με στηρίζεις στο θέμα justin. το έχω μεγάλη ανάγκη!

@g-4-george : τεσπά. υποθέτω πως κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα της αποκάλυψης..

@xipasmenos : αχ είσαι πολύ καλός! αδάμαντος 4 στο λυκαβηττό απόγευμα να έρθει.

@uberbastard : άκου να σου πω, έχω που έχω ανταγωνισμό από την κάθε αμερικάνα τσουλάρα, μην έχω και εγχώριο....

@hourglass : οι κουμπάρες είναι παιχνίδι που ανάλογα με τις συνθήκες παίζεται διαφορετικά (έτσι έχω καταλάβει). και ο οδοντίατρος έχει 4 κόρες....

ProFyLaKtiKo είπε...

@ G_spot_unveiled : εσύ είσαι posh bitch. θα τα καταφέρεις

@ One happy dot : τώρα στ αλήθεια θες να αρχίσω τις συγκρίσεις μεταξύ του justin και της κόρης του οδοντιάτρου???

@ mahler76 : να αναθεωρήσεις. η ευτυχία κρύβεται εκεί που δεν το περιμένεις. μα τι μαλακίες λέω πρωί πρωί?

@ ethanandthecity : μα είναι τόσο αληθινό (μέσα στη γλαφυρότητά του)

@ mecomitsos : μου βάζεις ιδέες τώρα....

Dr_MAD είπε...

σκίστηνα τη σκύλλα

δείξ'της ποιος είναι το γκομενάκι εκεί πέρα

ProFyLaKtiKo είπε...

@ MAD : φτιάξε μου κανά σκεύασμα να της το δώσω να τη βγάλω από τη μέση...

Τομ Σόγιερ είπε...

Mακάρι και εγώ να τους έβλεπα στο ασανσέρ και να μην τους άκουγα να ξεσκίζονται από πάνω μου.... Στο διάλο... Πού πάνε και τις βρίσκουν ρε πούστη μου..? Τόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ένας που να μην πηδιέται καθόλου?

Τέσπα, απαξιώ... Εμένα με ενδιαφέρει η ποιότητα....

Α, και όσο για την πρόσκληση, θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά η φίλη μου είναι κατάκητη και μόνη και υποτίθεται ότι πάω για να της κάνω παρέα. Δεν θέλω να πάρω τους δρόμους, μωρέ..... Next time, όταν η κολλητή μου δεν θα πέφτει επάνω σε αυτοκίνητα.
Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

βρε προφυλακτικο μου μηπως να το ξανασκεφτεις και να το παρεις το κοριτσι;κορη οδοντιατρου ειναι αυτη...και η αληθεια ειναι οτι απο καιρο ηθελα να φτιαξω τα δοντια μου αλλα δεν εβρισκα ενα καλο και φτηνο οδοντιατρο...τωρα με εσενα με βλεπω δεν θα πληρωσω δραχμη για να τα φτιαξω...γιαυτο σου λεω κανε τη θυσια και παρτο το κοριτσι!!!!χα!χα!χα!!!!!!!

stella είπε...

Λοιπον,εγω ημουν η ξανθια ξξξξξουτττττ με το παλικαρι ειμαστε φιλοι μονο λολη.
Μου ειπε πως του αρεσεις κολασμενα ,θελει να κανετε σεξακι τρελλο εμενα με εχει για ξεκαρφωμα βρε κουτο.
Υ.Γ(πιασε το ψηλοπουτανο την χανθια απ'το μαλλι) που μπικε αναμεσασας.

PN είπε...

Εγώ πάντως που τα λέγαμε το Σάββατο, σου ξαναλέω να το καλοσκεφτείς για το προξενιό. Μπορεί να είναι καλή περίπτωση. Δες την τουλάχιστον πρώτα. Μπορεί βρε αδερφέ κάτι να σου βγάζει. Επίσης μπορείς να την παραμυθιάσεις λίγο, μέχρι ο μπαμπάς της να σου φτιάξει τσάμπα τα δόντια. Εκεί που έχουν πάει οι οδοντίατροι όλα πρέπει να τα σκέπτεσαι!!!!

Όσο για τον Justin...αμερικανάκι είναι βρε αδερφέ...τι περίμενες;;;;

ProFyLaKtiKo είπε...

@ Τομ Σόγιερ : τα αγόρια καριέρας δεν πηδιούνται.. καλό ταξίδι να έχεις

@ Johnny : να πας να ξεπαραδιαστείς όπως εγώ... δε θα χτίσετε τα στόματά σας στην ευτυχία μου...

@ STELLA : με βάσεις σε ιδέες. τι καλή που είσαι!

@ VK in Athens : λίγα τα λόγια σου για το τζάστιν... άι λαβ τζάστιν

Aviator είπε...

Όπως τα λες.. τί να σου ευχηθώ πάλι? Καλημέρα.

ProFyLaKtiKo είπε...

@aviator : ευχήσου μου τα καλύτερα και θα βρω εγώ τον τρόπο :)

φιλιάάάάά