Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Γράμμα ενός αγοριού


Τις προάλλες δέχτηκα το παρακάτω email. Προσπάθησα να απαντήσω. Όσες φορές και αν το έκανα, άλλες τόσες φορές πάτησα και το backspace. Με τη σύμφωνη γνώμη του αποστολέα, το δημοσιεύω εδώ. Για να ζητήσω και τη δική σας γνώμη :)


Αγαπητό προφυλακτικό,

Παίρνω το θάρρος να σου γράψω αυτό το mail, χωρίς ακριβώς να έχω ιδιαίτερο λόγο, χωρίς ακριβώς να ξέρω τι να περιμένω, χωρίς ακριβώς να ζητάω κάτι. Απλά διαβάζοντας σε από την αρχή, κατάλαβα πως σε κάποιες περιπτώσεις έχεις περάσει και εσύ βιώματα παρόμοια με τα δικά μου. Βέβαια τώρα μάλλον βρίσκεσαι σε άλλη φάση, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Είμαι στα 20 μου και είμαι γκέι. Δεν έχω κανένα gay φίλο και κανένας δεν ξέρει για μένα. Πάντα είχα την απορία : Γιατί επειδή είμαι γκέι πρέπει να πηγαίνω σε γκέι μαγαζιά; Γιατί πρέπει να ξέρω απέξω όλα τα προγράμματα των μαγαζιών αυτών; Τα events που έχουν, ποιες μέρες έχουν special guests; Γιατί οι gay+lesbian στήλες γράφουν με θέμα αυτά τα μαγαζιά; Δεν έχω κανένα πρόβλημα, εξάλλου συνειδητά δεν πηγαίνω ποτέ σε αυτά τα μαγαζιά, αλλά γιατί γιαυτό το λόγο πρέπει να θεωρούμαι διαφορετικός; Γιατί πρέπει να μπαίνουμε από μόνοι μας στο περιθώριο;


Δεν περιμένω να μου απαντήσεις. Εξάλλου και εσύ απ'ότι έχω καταλάβει βγαίνεις σε τέτοια μαγαζιά. Απλά, σκέφτομαι, και φαντάζομαι και εσύ ίσως το έχεις σκεφτεί, ότι όλοι μας κάποτε αποφασίσαμε ότι είμαστε γκέι. Το δεχτήκαμε. Διαβάζοντας λοιπόν μία gay στήλη, γιατί πρέπει να δω όλες τις εκδηλώσεις της κοινότητας; Μήπως γιατί μόνο γιαυτό κάνουμε; Θα προτιμούσα να δω κάτι πιο ανθρώπινο, κάτι που να μπορέσει να με βοηθήσει στα πρώτα μου βήματα στο "χώρο" αυτό (Και μόνο η χρήση της έκφρασης "στο χώρο" με αηδιάζει).


Φοβάμαι μήπως ανήκω σε κάποια άλλη κάστα gay, που δεν του αρέσει να πηγαίνει σε gay clubs, που δεν του αρέσει να κάνει ξεπέτες, που του αρέσει το ποδόσφαιρο, που, που, που... Δεν ανησυχώ για κάτι. Φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα βρω το δρόμο μου και εγώ. Όπως όλοι. Απλά γιατί να πρέπει να περάσω αυτή τη διαδικασία; Μόνος;
Το ομοφυλόφιλο ασχημόπαπο

33 σχόλια:

Provato είπε...

ναι, ok, γουατέβερ, δεν πρέπει κανείς να κάνει τίποτε μόνος του ή με παρέα (πρέπει being the keyword here), το μόνο που πρέπει να κάνει είναι, απλά, τα πράγματα που τον αναπαύουν κ τον κάνουν να νιώθει καλά.

κ να έχει τα μάτια του κ τα αυτιά του ανοιχτά κ για άλλες εκδοχές. δόξα τω θεώ υπάρχουν πολλές κ διαθέσιμες. ας τις βρει κ ας τις ακολουθήσει!
μπεεεεστ

Elementstv είπε...

Κοιτα, δεν χρειαζεται να πας σε γκει κλαμπ για να βγεις απο το καβουκι σου, ουτε απαραιτητα η πλειοψηφια των γκει παει σε γκει κλαμπ....δικαιωμα σου αν δεν θελεις να μην πας....

Νομιζω απο μονος σου απομονωνεις τον εαυτο σου....Αν το προβλημα σου ειναι η ευρεση γκομενου παλι τα γκει κλαμπ δεν ειναι μονοδρομος..ΚΑπου απλα εισαι μπερδεμενος΄.Αναζητησε γκει φιλιες και σχεσεις και σιγα σιγα ολα θα γινουν!

sCaTterBraiN είπε...

η γκέι 'σκηνή' δε σημαίνει ότι σε αποκλείει από 'mainstream' καταστάσεις. και οι αντίστοιχες στήλες γράφουν για γκέι, γιατί για τα άλλα υπάρχει το αθηνόραμα.

φαντάζομαι ο πραγματικός προβληματισμός είναι κατά πόσο γκετοποιούμαστε και περιθωριοποιούμαστε εμείς οι ίδιοι. δε μου φαίνεται παράλογο να αναζητήσεις την ασφάλεια όταν ο κόσμος είναι εχθρικός - π.χ. μου φαίνεται ζόρικο να φιλήσω το αγόρι μου σε mainstream μαγαζιά, θέλω να ξέρω ότι γύρω μου είναι όλοι σαν και μένα. δε σημαίνει αυτό όμως ότι δεν πάω πουθενά αλλού. ούτε ότι κρύβομαι από τους straight φίλους μου (πια - πέρασε καιρός όμως μέχρι να το τολμήσω).

btw, εγώ δεν αποφάσισα ποτέ ότι είμαι γκέι, το κατάλαβα ότι είμαι - όσο μπορεί κανείς να πει ότι 'είναι' οτιδήποτε (ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με ορισμούς και ταυτότητες).

Hfaistiwnas είπε...

Λογικά όλα αυτά που λέει το παιδί, είναι στην αρχή της ζωής του και δεν ξέρει πως να "κινηθεί"..
Πιστεύω όμως πως θα τη βρει την άκρη, αν θες να γνωρίσεις άτομα όμως θα πρέπει να κάνεις παρέες, να βγεις (σε όποιο είδος μαγαζιού θες), να μιλήσεις.. έτσι ώστε να αποκτήσεις ένα κοινωνικό περίγυρο και να μπορέσεις να πορευτείς με βάση τα θέλω σου βέβαια.. με το ζόρι δεν μπορεί να γίνει κάτι.
Ο δρόμος είναι η αλήθεια δεν πρόκειται να έρθει από μόνος του, κάτι θα πρέπει να κάνεις και εσύ..
Θα σου έρθει η ανάγκη κάποια στιγμή και θα κινηθεία.. ίσως κάποιες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις να σου είναι οφέλιμες για συμβουλές και ότι άλλο χρειαστείς..

stella είπε...

οτι τον κανει να νιωθει χαρουμενος,αυτο να κανει!
δεν υπαρχουν μερη συγκεκριμενα,υπαρχουν στιγμες,ανθρωποι,εικονες,ενα σωρο αλλα πραγματα
που μπορει να μην ειναι κατα αναγκην
gay

mahler76 είπε...

γιατί υπάρχουν πλέον str8 μαγαζιά?

Ανώνυμος είπε...

@Mahler
ναι μωρη χαζη Mahler ειναι τα str8 friendly!

Αγαπητο Ασχημοπαπο whatever
Καταρχην καλα εκανες και εγραψες στο καποτικο μας.
Η Αληθεια ειναι οτι τα Gay bar ειναι απλα ενας χωρος οπου καποια στιγμη θα πας να περασεις καλα να δεις και να σε δουνε.
Με τους φιλους σου!
Με το αγορι σου που θα νιωθεις οικια να τον φιλησεις και να τον αγκαλιασεις.
Γιατι μεταξυ μας αν το κανεις αυτο σε κανα μαγαζι μεσα στο Μπουρναζι θα σε κραξουνε μεχρι και τα παγακια [παιζει βεβαια να φυγεις και με 96567280191872 τηλεφωνα στην τσεπη, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια πονεμενη]
Στο θεμα μας λοιπον.
Δεν εχει σημασια αν ειναι πουστραδικο η λεσβιαδικο η οτι αλλο.
Σημασια ειναι να εχεις καλους φιλους που θα τους ανοιχτεις και θα περασεις καλα οπου και να πας.
Ελπιζω να μην σε μπερδεψα περισσοτερο
με αγωνιστικους χαιρετισμους
Η θεια Ντοννα
[μεγαλη πουτανα λεμε...]

mahler76 είπε...

@Aunt Donna
α μαρή που δίνεις και συμβουλές.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικός προβληματισμός και χαίρομαι που τον βλέπω κάπου καταγεγραμμένο! Έχω σκεφτεί πολλές φορές ακριβώς τα ίδια αγαπητέ συγγραφέα της επιστολής, βιώνω εν πολλοίς το ίδιο κενό. Να ξέρεις πως πάντα, πίσω από αυτό που φαίνεται -ή προβάλλεται- ως κανόνας (aka οι mainstream καταστάσεις, τα "must" -μπλιαχ-) υπάρχουν και οι άνθρωποι που συντάσσονται με τις δικές σου σκέψεις και (απ)αρέσκειες.

Μήπως παράλληλα με τον αγώνα της διαφορετικότητας δίνεται πλέον ο αγώνας της διαφορετικότητας από τη διαφορετικότητα;

Σε κάθε περίπτωση να μην ξεχνάς να είσαι ο -πραγματικός- εαυτός σου. Να αγαπάς, να είσαι περίεργος και να έχεις τη διαίσθησή σου συνέχεια οδηγό. Κάτι καλό θα βγει.

Ένας συμπάσχων.

daskalos είπε...

Έγραψα και έσβησα πολλές φορές το σχόλιο αυτό!! Όλοι είδαμε κομμάτια του εαυτού μας σε αυτό το μέιλ. Δεν πρέπει να κοροϊδεύουμε τίποτα απ’ όλα αυτά που λέει. Ακόμα και ο τρόπος που συστήνεται έχει κάτι να πει για το πώς νιώθει!!!

Το παιδί αυτό είναι εγκλωβισμένο στο ότι του αρέσει η ζωή του, αλλά δεν μπορεί να πει ότι είναι γκέι. Δεν ξέρω αν το πρόβλημά του είναι ο τρόπος ζωής των γκέι, αλλά το ότι θα χάσει αυτό που έχει τώρα. Ότι οι φίλοι του που παίζουν μαζί ποδόσφαιρο δεν θα τον κάνουν πια παρέα. Ότι ενώ τώρα αλλάζουν βράκι μπροστά του μετά θα υπάρχει αμηχανία! Ότι δεν θα τον αγκαλιάζουν πια όταν η αγαπημένη τους ομάδα κέρδισε στον τελικό. Ότι το πάμε για μπύρες θα θεωρείται ότι δεν του ταιριάζει. Δεν φοβάται να μπει στα γκέι μαγαζιά και να κάνει τη ζωή ενός «μέσου γκέι», φοβάται μη χάσει αυτά που έχει τώρα. Δεν θέλει να αλλάξει τη ζωή του. Φοβάται όμως ότι το να πάει σε γκέι μαγαζιά, να γνωρίσει γκέι κόσμο θα του αλλάξει το είναι του. Θα τον αλλάξει… και δεν θέλει να αλλάξει… Κατηγορούμε τους στρ8 ότι δεν συμβιβάζονται με εμάς, με το διαφορετικό. Γιατί όμως και εμείς κατηγορούμε και διαφοροποιούμε έναν γκέι που είναι διαφορετικός από εμάς. Που δεν θέλει τα ίδια με τους πολλούς; Οι τελευταίες μου δύο προτάσεις θα μπορούσαν να είναι μέρος μπλογκ γκέι ενάντια στον στρ8 ρατσισμό. Γιατί είμαστε τόσο επικριτικοί απέναντί του;;;

Υφίσταται ήδη έναν αποκλεισμό.

daskalos είπε...

Ανώνυμε, έγραφα το σχόλιο μου όσο το ανέβασες. Πραγματικά με καλύπτεις απόλυτα. Υπάρχει πάλη για διαφορετικότητα στη διαφορετικότητα…

Unknown είπε...

Πιστεύω θα τον βρεις κι εσύ τον δρόμο σου σιγά σιγά.

musicbug είπε...

Kalispera ki apo mena!
To paidi ayto fenete naxei toso megali anagki na ta pei kapou kai na akoustei. Eida ki egw polles skepseis pou ekana ki egw sta 19 otan arxisa na syneiditopoiw oti eimai gay. Gay den einai mono to Sodade, to S-cape kai genikws labelized pragmata, ta gymnasmena swmata, to trendy ntysimo, i eidiki gay language gnwsti ki ws kaliarnta klp.

Ανώνυμος είπε...

@ Mahler
Γιατι μωρη πατσαβουριασμενη παλιογατα να μη δωσω συμβουλη στο παιδι?
Τι σκατα θεια ειμαι?
Μονο για να μασαμπουκωνεις τις τηγανιές?

mahler76 είπε...

γιατί αγάπη μου εσύ δεν είσαι για συμβουλές του κώλου, είσαι για να του κάνεις δώρο ένα 2κιλο Κ.Υ. και να του πείς πως να στήνει κώλο.

Ανώνυμος είπε...

@Mahler
αη μωρη!
Που φτιαξανε το χαρτη του μετρό στην Αθήνα με βαση τον κωλο σου μιλας κιολας!

mahler76 είπε...

ton kώλο μου μαρή να τον αφήσεις ήσυχο όπως τον έχουν αφήσει και όλοι οι άντρες εδώ και χρόνια. Ούστ γκαλιάρτνα.

Ανώνυμος είπε...

polu kalos provlimatismos ego tha hthela na paratheso thn dikh mou skepsh os kopela.
megalosa sthn lesvo kai sthn eresso pigaina kai phgaino kathe kalokairi.panta anarotiomoun ti skeftontai oles aftes oi gunaikes pou kanoun ta panta gia na moiazoun san antres pou kikloforoun ekei kai prospathousa na do to diaforetiko se ena zeugari gunaikon se sxesh me ena zeugari str8.suntoma pros to telos ths efiveias mou apodextika afthn thn eikona os kati fisiologiko mias kai fisiologiko einai na thes na eisai me afton afthn pou goustareis kai dn prepei na se noiazei ti lene oi alloi sosta?
mexri tote eixa plhrh agnoia gia thn omofilofilia kai kollousa sta stereotupa exontas malista thn aisthish oti oi gay einai mia koinotita antrhopon pou den yparxoun sthn ellada,kai oti einai kati pou emena kai stous guro mou de prokeitai na sumvei.
suntoma gnorisa atoma ta opoia epelegan afton ton diaforetiko sexoualiko prosanatolismo.para tous arxikous endoiasmous mou thaumasa to tharros ton anthropon afton pou vgainoun kai lene anoixta me arxidia kati pou h upoloiph koinonia katakrinei kai zoun opos epilegoun aftoi.thaumasa to ti prepei na perasei enas anthropos gia na mporesei na exomologithei ston eafto tou kai epeita se kapoion oti "einai gay".ti amfisvithsh tou einai kai panikos kai fovos kai taseis fughs mexri ekeinh th stigmh.
auto to suneiditopoihsa pio polu otan ena polu kontino mou atomo mou eksomologhthike oti elketai apo to idio filo.
katarxin enoiosa kolakeumenh giati epilextika na moirasto afto to mistiko kai afto shmaine polla gia th filia mou me to atomo afto.
metaksi mas den allakse kati sth sumperifora tou atomou aftou genikotera.oute stis metaksi mas sxeseis.pali to idio atomo einai pou goustarei upologistes vlepei mpasket sthn tileorash leme tis idies saxles sta gomenika.ntinetai me ton idio tropo pou ntinotan panta.auto pou mou aresei omos einai pos vlepo pos einai eutuxismenh.
prin apo ligo kairo kateliksa pos h genikoterh tampelopoihsh ginetai sthn anagh mas na ginoume kapoioi.na anikoume kapou.
epishs polles fores tha sinantisete anthropous pou perasan mia diskolia sth zoh tous thn opoia den peiran kala.paradeigmatos xarin na xasoun ena melos tis oikogenias tous.
tha deite antrhopous pou apo tis staxtes tous anaduthikan anthropoi me dunamh.alles fores tha deis atoma pou den ta kataferan toso kala kai exoun provlimatikh sumperifora.

kstinion είπε...

polles fores atoma pou elkontai apo to idio filo
xrisimopoioun to xrisimopoioun auto san kapoiou
eidous proson pou sou dinei acess se mia kapoia
kasta opote aftomata me to na pigaineis sto
siggekrimmeno magazi na foras to sugkekrimmeno
rouxo na kaneis parea me ta sugkekrimmena atoma
sugkekrimmenh orologia lekseon ginesai kapoios.
pisteuo pos afto oudemia sxesh exei me to
sexoualiko prosanatolismo vevaia.tetoiou eidous
tampelopoihseis ginontai kai sta ntemek mainstream
magazia giafto exei kai porta ama e foras
oraia rouxa px.
h na mpeis se ena metal mpar me gova kai mini
oloi me to ufos ti thelei touto to tsoli edo?
to blepeis pantou.vlepeis kosmo pou analoga me
th mousikh pou akouei ntinetai etsi.eidika stous
metalades uparxoun polles upokatigories.kai ekei tha
deis atoma pou ntinontai alloprosala mono kai mono
gia na einai diaforetikoi kai kapoioi.
entelei einai kathara thema stashs zohs.koinos to oti
tora exeis mia diaforetikh protimish sto sex de
shmainei oti prepei na allakseis kai olh sou thn
sumperifora.ego tha sou proteina na pareis to xrono
sou kai na to peis stous filous sou kapoia stigmh omos.
prin to kaneis psakse sto internet kai na se koitane
gia thn omofilofilia diavase afta pou grafoun oi epistimones
kai oi ereunes kai vale kala sto mialo sou oti oute arrostos
eisai oute anomalos oute tipota.eisai to idio atomo apla
tora se elkuoun oi antres.
oso gia to oti mporei na einai amixana sthn arxh gia tous
filous sou entaksei mporei na einai.emeis oi gunaikes exoume
alla kanalia epikoinonias apo sas tous antres.alla me ligh kalh
thelish ola ginontai eidika ama agapas ton allon ton dexesai
etsi opos einai.
oso gia ta gay magazia.de ksero ego oses fores eixa pae
perasa polu oraia kai h atmosfaira sixna einai san ena
megalo parti para san thn atmosfaira club.epeidh opos
eipan polu afta ta merh einai ta mona merh pou mporeis na
filiseis to agori sou elefthera.aftomata to perivallon
apokta afth thn aisthish eleftherias pou kanei thn thelish
gia partiyng na ektokseuetai.vevaia einai lipiro pou logo
kapoion stereotupon kai parapliroforishs kai ratsismou
kurios na prepei na periorizoun kapoia atoma thn
sexoualikotita tous kai kapoioi alloi na vgazoun ta matia
tous sthn kurioleksia sto facebook kai na einai ok afto.
polus kosmos pou apofasise n
a prosanatolistei sexoualika diaforetika apo tous str8
exei piasei to nohma pantos kai polles fores oi
stereotupikes sumperifores exoun mia vathia dosh
aftosarkasmou pou ego prosopika areskomai vlepo.

telospanton afta.eipa polla kai mperdeutika.sthn

kstinion είπε...

sorry gia to spam paidia.ena misclick emfanise ta dio post mou san anonnimo kai meta me to nick.sorry.

ProFyLaKtiKo είπε...

το μόνο που προσθέτω στην παρακαταθήκη των σκέψεών σας είναι πως (καλώς ή κακώς) δεν υπάρχει διαδικασία εύρεσης γκέι φίλων... Ούτε υπάρχει πετυχημένος τρόπος εύρεσης των κατάλληλων, αυτών που θα μείνουν... Δυστυχώς, πρέπει να προσπαθήσει κανείς μόνος του. Να ανοιχτεί. Πέραν από καλούπια, ταμπέλες κοκ. Νομίζω πως όλοι έχουμε φάει το μούτρα μας στη διαδικασία αυτή της ωρίμασνης, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει και άλλος δρόμος..!

G Spot Unveiled© είπε...

Egw oso vlepw (toulaxiston apo atoma tis koinotitas mas) na xrisimopoioun orous opws: str8 (ftou ftou ftou) , fysiolog&*6 (ftouuuuuu) kai seksoualikos prosanaWHAT? (ftouu kai ksana ftou) ... tha arxisw na vazw polles **tampeles** pou grafoun ''uneducated'' kai ''bad community example''!

Eilikrina dikia sas,

G (:P)

George Tsitiridis είπε...

για άλλη μια φορά ανοιγουμε το θέμα γκέτο και μη γκέτο..
αλλά μόνο για τους γκέη γιατι?

το πρόβλημα μας ειναι γιατί πανε οι άλλοι στα πουστρομάγαζα η γιατί δεν πάμε εμεις?

ας κανει ο καθένας οτι θέλει... ειναι το σωστο

another george blog είπε...

Η αλήθεια είναι πως μου κάθεται κάπως παράξενα αυτό το γράμμα. Anyway.

Keen On Boys είπε...

kantou ena forward to mail mou :P

Κος Χ είπε...

Τον καταλαβαίνω απόλυτα.Και να συμφωνήσω με τον από πάνω.Άμα γουστάρεις κάντου και το δικό μου email ενα forward.
chili_dream@hotmail.com

Ιθάκη-man είπε...

Εγώ μια φορά έχω πάει σε γκέι κλαμπ και είπα ότι δεν θα ξαναπάω... Είμαι σχεδόν 20 και ότι είμαι γκέι δεν το χόνεψα 100%, δεν έχω γκέι φίλους, είμαι ένας γκέι κομμένος και ραμμένος (παγιδευμένος θα έλεγε κάποιος άλλος γκέι) στα στρέιτ πρότυπα... Είναι σημαντικό να στοχεύσει κανείς στην ίδια την φράση του αποστολέα "χωρίς ακριβώς να έχω ιδιαίτερο λόγο". Δεν είμαστε εδώ να του πούμε να βγει από το καβούκι του, δεν θέλει να ρωτήσει κάτι ή να συμβουλευτεί, απλά να δηλώσει κάτι και να το κάνει κατανοητό!
Είμαι και εγώ της άποψης ότι τα γκέι κλάμπς έχουνε γίνει το μόνο λifestyle της αποκαλούμενης "κοινότητας"! Και εγώ είμαι γκέι (και δεν τρελαίνομαι να το δηλώνω) και ΔΕΝ μου αρέσουν τα γκέι κλαμπς, ΔΕΝ μου αρέσουν οι ξεπέτες.
Φτάνοντας προς το τέλος "Απλά γιατί να πρέπει να περάσω αυτή τη διαδικασία; Μόνος; Το ομοφυλόφιλο ασχημόπαπο" υπάρχουν δύο άξονες, το "πρέπει" και το "μόνος-ασχημόπαπο". Για απάντηση του πρέπει ή δεν πρέπει εννοείται ότι η απάντηση είναι δεν πρέπει να περάσεις από ένα στάδιο, το να είσαι γκέι δεν είναι επάγγελμα και πρέπει να πάρεις πτυχίο... Για το δεύτερο δεν θα δώσω απάντηση, απλά θα δηλώσω ότι δυστχώς δεν γεννηθήκαμε όλοι ξανθοί ή ψηλοί ή λεπτοί ή με ωραία επιδερμίδα, το να είσαι 20 και να μην έχεις κάνεις ουδεπώποτε σχέση είναι περίεργο και ίσως να είναι πολλοί που περάσαμε/περνάμε από αυτή τη φάση. Αλλά το να ζεις μόνος είναι πάντα δύσκολο, ασχέτως ηλικίας, και το ξέρουμε όλοι!

DiViNe__ είπε...

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι τα γκέι μαγαζιά καλά κάνουν και υπάρχουν. Η κοινωνία δεν είναι ώριμη αρκετά για να δεχτεί τους gay και τους str8 κάτω από τον ίδιο χώρο.

Ναι θέλω να βγω με το αγόρι μου και να τον φιλήσω άμα μου 'ρθει.
Ναι θέλω να χαζέψω κάποιο γκομενάκι χωρίς να κινδυνεύω να γίνω περίγελος του μαγαζιού
Και τέλος θέλω να νιώθω ακόμα και σε ένα σημείο της πόλης μόνο, ελεύθερος.

Θα ήταν πολύ πιο όμορφα αν η κοινωνία μπορούσε να αποδεχτεί ότι υπάρχουν οι άντρες που κοιτούν γυναίκες και οι άντρες που κοιτούν τις κατσίκες. Αλλά... that's life :)

Αν και δεν είμαι πολύ μεγαλύτερος από εσένα, μπορώ να σου πω ότι το επόμενο βήμα είναι να βρεις άτομα γκει που να κολλάτε σαν παρέα, και να ανοιχτείς στους φίλους σου... Στο κάτω κάτω τι σόι φίλοι είναι αν δεν ξέρουν για σένα;

Όλα τα άλλα θα 'ρθουν, μην αναλίσκεσαι λοιπόν σε σκέψεις και ανησυχίες, ζήσε την ζωή σου και κάνε αυτό που σε ικανοποιεί καλύτερα :)

Φιλικά

ProFyLaKtiKo είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεισφορά :)

Δεν έχω λάβει ακόμη feedback από το παιδί..

ΜaRioNaSTRo είπε...

Έχω 2 γκέη φίλους και είναι τόσο άνετοι και οι δύο που μακάρι να είχα λίγη από την "πουτανιά" τους. Όπου και να είμαστε, είτε είναι πουστόμπαρο /λεσβιόμπαρο (όπως χαρακτήρισε τα γκέη στέκια ένας φίλος από πάνω) είτε είναι στρέητ θα βρουν τον τρόπο τους να φλερτάρουν.
όλα είναι θέμα χαρακτήρα! τέλος!

Christos είπε...

ti einai ta 2 kila K.Y poy anaferei o mahler parapano??/

ProFyLaKtiKo είπε...

είσαι μικρός ακόμα; ;-)
http://en.wikipedia.org/wiki/K-Y_Jelly

Christos είπε...

πράγματι εξεπλάγην...:p